Historie

Historien er anno 2014 25 år gammel og 1200m2 større end den gang tilbage i 1989 hvor butikken startede. Butikken blev startet af Karen Margrethe Guldborg i den gamle blomster forretning på torvet (som nu er revet ned.) i Videbæk. Der gik ikke lang tid inden pladsen blev trang og man måtte finde nye og større lokaler og allerede efter 1 års tid flyttede man så til Bredgade 24 i den gl. slagter forretning.Der var mange ændringer der skulle laves inden man kunne åbne dørene op i de nye lokaler, der skulle bl.a. findes ud af hvordan man fik fjernet den daværende fryse boks, opgaverne er har ikke altid været lige til at løse, men de er altid blevet gjort. Et år efter åbningen på Bredgade 24 blev der nu også startet engros afd, hvor ægtefællen Ernst Guldborg begyndte at sælge til andre butikker, ved at opkøbe restpartier fra de lokale fabrikanter i området. Det var i de år på Bredgade 24 hvor forretningen for alvor begyndte at vokse.

I 1991 var pladsen også her nu for trang, og der kigget om efter nye lokaler. Den gamle møbel forretning stod tom, og Ernst og Karen Margrethe slog til og tog chancen. Dette var så også sidste gang butikken flyttede, som er hvor vi holder til i dag på Bredgade 73. Siden flytningen til den nuværende adresse har virksomheden vokset sig fra 50m2 til til over 4000m2 på mindre end 20 år, med et kunde kartotek i på detail butikken og Engros afdelingen som tæller mange danske men også udenlandske kunder. Selve butikken som i det første års tid var en kombineret stof og møbel butik, er den dag i dag nu udelukkende stof og tilbehør. Privaten er siden hen også blevet en del af butikken og kontoret.

Siden vi åbnede på Bredgade 73 er der gennem tiden blevet lavet adskillige ændringer og nye afdelinger, bl.a. vores selvskabs afd. som stod klar i slutningen af sommeren 2004, vores bukse afd. som stod klar i 2006 og patchwork afdelingen som blev tilføjet i 2012. I 2010 fik hele butikken desuden nyt inventar, som bl.a. har gjort det meget lettere for kunderne at se de forskellige metervarer.

I foråret 2014 kunne vi fejre 25 år jubilæum. Det skete i uge 15 hvor vi havde en fantastisk uge med besøg af rigtig mange glade kunder.

Her efter 25 år sker der stadig en masse nye tiltag og nye spændende varer kommer stadig til hele tiden. Vi glæder os som altid til at tage imod dig i butikken.

Se desuden gamle avisartikler i vores Scrapbog.


Karen M Guldborg og Kate Kristensen ved åbningen på Torvet 1 i 1989.
Butikken som den tog sig ud kort efter indflytning i 1991.


Butikken som den ser ud 20 år efter i 2011.


Karen M. & Ernst Guldborg ved 25 års jubilæet i foråret 2014.